Jdi na obsah Jdi na menu
 


Topinka mexického flamendra

26. 8. 2009

Co potřebujeme:

alespoň tři dny starý chléb

2 vejce

krájený šunkový salám

česnek

cibuli

krenex

hořčici

sterilovanou okurku

olej

pálivý kečup

sůl,pepř

Co s tím?:

Rozkvedláme vejce v talíři,osolíme opepříme.Rozpálíme v pánvi  olej,krajičky chleba namáčíme ve vejcich a osmažíme.Usmažené topinky potřeme vydatně lisovaným česnekem,poklademe třemi kolečky šunkového salámu,potřeme křenexem,dozdobime pálivým kečupem,hořčicí,poklademe nakrájenou cibulí a okurkou.

A příloha?

Samozřejmě vychlazené pivo!

 

Náhledy fotografií ze složky Topinka mexického flamendra

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář