Jdi na obsah Jdi na menu
 


Topinka s kysaným zelím

11. 11. 2015

Tentokrát nabízím rychlou, skorozdravou a chutnou delikatesu pro rychlé občerstvení i večeři, nebo svačinku, či jen tak k pivu ....

Co potřebujeme?

starší chléb

kečup

česnek

dobré kysané zelí

a topinkovač.

Co s tím je asi každému jasné .

Opečeme do zlatova v topinkovači topinku (nasucho), potřeme vydatně česnekem, decentně pokapeme kečupem a posypeme zelím a servírujeme.

Neuvádím u ničeho množství, vše je dle chuti. Lze připravit i z  topinky osmažené na sádle se stejným postupem, ale podle mne je suchá varianta lepší.

A samozřejmě pivečkem na zapití  chuť této delikatesy umocníte.

   Dobrou chuť !

                                                             BURDA

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář